Sapperedosio!
Purno het mannetje in het paarse schaatspak. De sympathieke maar naieve anti-held met gevoel voor het absurde, voor de achterkant van de waarheid, die met open ogen voortdurend door zeven sloten waadt. Is als kind in een pan met champignonsoep gevallen.
Ojajoh?

Rembo & Rembo; Bovenmaatse humor van de 1 na bovenste plank. Grapdichtheid 98,9%. 
Bottom:
As Richie Richard and Eddie Hitler, they portrayed a pair of nasty, unhygienic, vicious, self-centred, arrogant slobs who share a squalid flat and spend as much time ridiculing, irritating and maiming each other as they do terrifying any poor misfortunates who stray into their lives.
SpongeBob SquarePants:   
SpongeBob is een vierkante gele zeespons en woont in een grote ananas heel diep in de oceaan. In de plaats Bikinibroek woont hij met zijn vrienden en zijn huisdier, Gerrit de slak. SpongeBob is een lieve spons, optimistisch ingesteld en heeft altijd het beste met iedereen voor. Juist hierdoor gaat er natuurlijk van alles mis daar op de bodem van de zee! 
Frans Bauer
werd op 30 december 1973, de enige autoloze zondag, in het Sint Franciscus ziekenhuis te Roosendaal geboren. Al op zeer jonge leeftijd bleek zingen zijn grootste passie te zijn.