20-02-03 Guttermouth + 1208, Melkweg
Ja hoor het was weer zover 1 van m’n favo livebands waren in het land en daar moet je dan wel naartoe natuurlijk ook al was ’t voor de vierde of vijfde keer. Het publiek was geloof ik wel ok, zowaar nog aardig wat leeftijdsgenoten gespot. Het voorprogramma was 1208, een typisch epitaph bandje dus dat is altijd wel om aan te horen. Daarna  kwam Guttermouth (goh) en was iedereen weer blij. 

Helaas was ik na een paar nummers m’n schoen al kwijt wat me vreemd genoeg (en gelukkig) nog niet eerder gebeurt was want het leek me nooit zo prettig en dat is het inderdaad niet. Heb zelfs iets on-wendie’s ervoor gedaan en ben heel zielig op ’t podium gekropen om om me schoen gaan vragen had namelijk ECHT geen zin om de volgende dag zonder schoen door te brengen daar was het iets te koud voor. Helaas geen succes en geboekt, wel een hug van Mark (singer)gescoord :P werd uiteraard ook niet opgevangen, kutpunkers ;) snap overigens ook niet zo goed wat men zo leuk vind aan dat stagediven.
Maargoed gelukkig stond niet lang daarna heidie, mijn engel van de avond ;) op ’t podium met mijn schoen, Mark dacht dat het zijn schoen was want hij was zijn schoen ook kwijt, niemand snapte er nog wat van maar vanaf dat moment was ik ook weer blij. Volgende keer toch maar weer gewoon kisten dan heb je die ellende tenminste niet. 

Het optreden zelf was, zoals alle guttermouthoptredens, weer briljant hoewel ik ze de vorige keer in de melkweg gloof ik iets leuker vond maar dat kwam misschien doordat ze vandaag veel nieuwe nummers deden en maar 4 of 5 oude nummers. Maar omdat het Guttermouth is en het best leuke nummers waren, moeten we ze dat maar snel vergeven. Een paar uur voor het concert hebben we de band nog even gestalkt tijdens hun luns in de “kleedkamer” deed mij trouwens meer denken aan een bunker. Zijn erg relaxte gasten allemaal en met name die Mark is offstage ook erg grappig en beschaafd :P  Daarnaast kreegk gratis bier dus ik vond het allang prima allemaal.